Ilmoittaudu mukaan kesäkuun A- ja B-toimitsijakoulutuksiin 10.6.2024 mennessä!

16.5.2024

Haluaisitko lähteä mukaan toimitsijatehtäviin moottoriurheilutapahtumiin tai päivittää toimitsijalisenssisi voimassaolon? Kesäkuussa se onnistuu helposti etäyhteydellä järjestettävien toimitsijakoulutustemme avulla!

Moottoriliitto järjestää A- ja B-toimitsijakoulutukset tiistaina 11.6.2024 (A-kurssi) ja keskiviikkona 12.6.2024 (B-kurssi). Molemmat koulutukset alkavat kello 17 ja päättyvät viimeistään kello 21 mennessä. Lue lisää koulutuksistamme täältä ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin maanantaihin 10.6.2024 kello 14:00 mennessä!

Huomioithan, että toimitsijalisenssi tulee anoa erikseen koulutuksen suorittamisen jälkeen. Tämän vuoden alusta lukien toimitsijalisenssin myöntämisedellytyksenä on ollut koulutuksen ja tarvittavan toimitsijakokemuksen lisäksi myös SUEKin Puhtaasti paras ja Reilusti paras -verkkokoulutusten suorittaminen. Edellä mainitut koulutukset voi suorittaa jo etukäteen puhtaastiparas.fi-osoitteessa itselleen sopivana ajankohtana.

Lisätietoja toimitsijakoulutuksista saat kerhotoiminnan kehittäjältä, Miska Jokiselta, alla olevien yhteystietojen kautta.