Sipoon EM- ja SM/Cup- kisan ilmoittautumisesta

5.8.2024

Teksti: Sipoon moottorikerho

Tässä muutamia ohjeita ilmoittautumiseen. Nämä asiat löytyvät myös EM:n ja SM/Cup-kisan lisämääräyksistä.

Jos ajat EM-kisaa niin rekisteröidyt promoottorin sivuilla https://www.enduroeuropean.com/ ja maksat osallistumismaksun järjestäjän lisämääräyksessä ilmoittamalle pankkitilille. Lisämääräys löytyy myös tuolta promoottorin sivuilta.

Jos EM:n lisäksi haluat ajaa myös SM / Cup -kisassa sinun täytyy ilmoittautua myös Motissa oikeaan luokkaan. Lisähinta on nolla euroa eli jätät ilmoittautumisen kesken maksuvaiheessa. Järjestäjä kirjaa sinut kisaan myöhemmin.

Huomatkaa että järjestäjä ei voi tehdä tästä toiminnosta automaattia koska toisen henkilön puolesta ei voi tehdä ilmoittautumista kuin poikkeustapauksissa.

Pelkkään SM / Cup kilpailuun ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Motissa, hinta 150 €.

Kilpailunumerot EM-kisaan tulee promoottorilta niiden kuskien osalta, joilla ei vielä ole numeroa. Annettavaan numeroon ei tällä hetkellä voi enää vaikuttaa.
Numeroiden anto tapahtuu muutaman päivän päästä koko porukalle kerralla. Kuten ehkä tiedätte niin, EM-kisoihin otetaan myös kuskeja virallisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja näitä viimeisiä kuskeja tässä vielä odotellaan. Varsinaiset fyysiset numerotarrat tulevat promoottorilta. Kuskin vastuulle jää siis vain oikean väriset tyhjät numerolaatat.

Category Number plate Numbers
By capacity Red (3020) White
Youth -Juniors Green (6002) White
Senior Blue (5005) White
Women Pourple White

Pelkkää SM / Cup kilpailua ajaville kilpailijoille tulee myös järjestäjän puolesta uudet numerotarrat. Omia vakionumeroita ei tarvitse poistaa eikä laatan pohjan värillä ole merkitystä.