Viikonloppuna kilpaillaan maailmalla MM- ja EM-kilpailuissa - myös Suomi on edustettuna!

19.7.2024

Tulevana viikonloppuna (20.7.2024-21.7.2024) maailmalla nähdään suomalaisvärejä muun muassa speedwayssa ja motocrossissa!

Speedwayn 125-kuutioisten MM- ja EM-finaalit kilpaillaan Zarnovicassa Slovakiassa. Suomen 13-vuotias Topias Manner kilpailee lauantaina EM-finaalissa, jossa on mukana yhteensä 25 kilpailijaa. Topias kilpailee numerolla 13. Sunnuntaina vuorossa on MM-finaali, jossa numerolla 14 kilpailevan Topiaksen kanssa maailmanmestaruudesta kilpailee yhteensä 26 kilpailijaa.

Tsekin Loketissa on luvassa tiukkaa kilpailua motocrossin parissa. MM-pisteistä on kilpailemassa Sampo Rainio. Lauantaina on luvassa jännittävät MM-karsintaerät ja kilpailuerien menestystä jännitetään sunnuntaina. EM-finaaleissa mitaleista ovat taistelemassa EMX65-luokassa Mikke Lindström ja Sami Oinonen sekä EMX85-luokassa Viktor Leppälä. EM-kilpailuiden ensimmäiset erät kilpaillaan lauantaina ja toiset erät ovat luvassa sunnuntaina.

Tsekissä kilpaillaan myös Superbike World Championship -kilpailussa. Suomea kilpailussa on edustamassa Niki Tuuli WorldSSP-luokassa.

Moottoriliitto toivottaa runsaasti tsemppiä kaikille viikonlopun koitoksiin!